(Poistunut julkaisusta)

Puupolttoainepäällikkö
Vapo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2018
Energy-divisioonaan on keskitetty polttoaineiden eli energiaturpeen, puuhakkeen ja pellettien myynti. Se vastaa myös energiapuun hankinnasta sekä pellettien raaka-aineen hankinnasta ja tuotannosta Suomessa. Divisioona vastaa myös konsernin lämmön, sähkön ja höyryn tuotannosta ja näiden myynnistä yritys-, yhteisö- ja kuluttaja-asiakkaille sekä erilaisten digitaalisten energiapalvelujen tuottamisesta konsernin omille laitoksille ja ulkopuolisille asiakkaille. Energy-divisioona sisältää Vapo Oy:n, Neova AB:n ja Tootsi Turvas AS:n energialiiketoiminnot. Kotimarkkinamme on Suomi, Ruotsi ja Viro.

Tavoitteenamme on seuraavien vuosien aikana kasvattaa merkittävästi teollisuuden ja yhdyskuntien energiaratkaisuihin ja uusiutuvien biopolttoaineiden tarjontaan perustuvaa liiketoimintaa. Lisäksi jatkamme toimintamme palvelullistamista asiakkaidemme tarpeisiin.

Vapon Energy -divisioona hakee kolmea alueellista Puupolttoainepäällikköä.

Puupolttoainepäällikkönä olet osa Vapon Biofuel Operations tiimiä. Sinulla on kokonaisvastuu alueesi puupolttoaineiden ja pellettitehtaiden raaka-aineiden kysyntävetoista hankinnan suunnittelusta sekä sen toteutuksesta, ohjaamisesta ja seurannasta. Vastuullasi on alueen puupolttoaineiden tulos sekä yhteistyö koko toimitusketjun kanssa. Toimit työssäsi myös vahvasti myynnin tukena. Osaamiseesi kuuluu lisäksi puupolttoaineisiin liittyvä säädännän ja alkuperäketjujen hallinta.

Onnistuaksesi tehtävässä sinulta vaaditaan hyvää esimiestaitoa sekä todistetusti vahvaa puunhankinnan kokemusta. Tulet ohjaamaan alueen suoraa puunhankintaa tekevää operatiivista tiimiä sekä tuet osaamisellasi toimitusketjun tehostamista. Vahvan yhteistyö- ja vuorovaikutustaidon lisäksi sinulta vaaditaan itsenäistä päätöksentekokykyä, tehokasta itsensä johtamista, sekä uskallusta ja halua nostaa esiin poikkeamat sekä aktiivisuutta tarttua niiden kehittämiseen. Sinun tulee myös pystyä kommunikoimaan englanniksi.

Työntekopaikka on sovittavissa alueellisesti, alueet kattavat koko Suomen ja ovat 1) Itä ja Etelä 2) Länsi ja Lounas 3) Pohjoinen.

Tavoitteenamme on olla paras kotimainen biopolttoainetoimija. Jos haluat olla osa kehitysmyönteistä tiimiä kasvavassa markkinassa, tervetuloa mukaan!

Lisätietoa tehtävästä antaa Head of Wood Fuels Mikko Höykinpuro, puh. 040 354 2114 tai mikko.hoykinpuro@vapo.fi.

Täytä hakemuksesi viimeistään 01.06.2018 osoitteessa www.vapo.com/rekrytointi - Avoimet työpaikat.