Puupakkausvalmistajia Jokelaan
Transval Henkilöstöpalvelut

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2021

Oletko ripeä, oma-aloitteinen ja työtä pelkäämätön? Kiinnostaako sinua fyysinen työ kunnon ylläpitämiseksi?

Haemme reippaita pakkausvalmistajia Tuusulan Jokelaan

Pakkausvalmistajien pääasiallisiin työtehtäviin kuuluvat puu-, vaneri- ja pahvipakkausten valmistus. Työssä käytetään erilaisia työkaluja mm. sirkkeliä ja naulaimia. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksesi, mutta se ei ole välttämätöntä. Tehtävässä vaaditaan hyvää fyysistä kuntoa. Töitä tehdään tällä hetkellä 7.00- 15.30. Valmius oltava myös vuorotyöskentelyyn.

Työpaikka sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä, Jokelan juna-asemalta on noin 10 minuutin kävelymatka.  

Työt alkavat heti sopimuksen mukaan. Työsopimus solmitaan määräaikaisena kesän loppuun mutta tämän jälkeen mahdollisuus pitkäaikaiseen sopimukseen.

Hakijoiltamme toivomme:

  • Täysi-ikäisyyttä
  • Reipasta asennetta työtä kohtaan
  • Kokemusta erilaisista työkaluista

Tärkein ominaisuutesi on reipas asenne työntekoon ja tarttuminen uusiin haasteisiin.

Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti työkokemuksestasi.

Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi jo tänään.

Hae tehtävää klikkaamalla Hae tätä paikkaa -painiketta.

 

Teemu Juntunen

Rekrytointikoordinaattori

teemu.juntunen@transval.fi

 

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on yli 25 vuoden ajalta. Arkea ja päätöksentekoamme ohjaavat arvomme luotettava, arvostava ja edistyksellinen.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin!  www.transval.fi


Ota yhteyttä:

Sähköposti: rekrytointi@transval.fi
Sijainti: Jokela
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot