(Poistunut julkaisusta)

Puupakkausten valmistaja
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2020

Oletko näppärä käsistäsi ja sinulla pysyy työkalut kädessä? Etsimme asiakkaallemme Keravalle työntekijää valmistamaan raskastuotantoon puupakkauksia tuotteiden kuljetusta varten.

Etsimme asiakkaallemme Keravalle uutta työntekijää tuotannon pakkaustehtäviin. Työsuhde on alkuun määräaikainen elokuun loppuun asti, mutta myös jatko on mahdollista hyvin työssä pärjäävälle. Työskentely tapahtuu arkisin päivävuorossa, mutta toivomme hakijalta valmiutta työskennellä myös 2-vuorossa. Haastavan sijainnin vuoksi toivomme sinulta oman auton käyttömahdollisuutta. Työt alkavat heti sopimuksen mukaan.

Työtehtävät pitävät sisällään puupakkausten valmistamista tuotteiden kuljetusta varten. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen puupakkausten valmistamisesta sekä kokemusta työkalujen, kuten automaattisahan ja naulapyssyn, käyttämisestä. Tuotteet ovat raskaita ja niiden siirtämisessä käytetään apuna trukkeja ja kattonostureita, joiden hallitseminen katsotaan myös eduksi. Lisäksi työnkuvaan kuuluu tavaran purkua, punnitusta ja lastausta. Työkielenä on suomi. Kaikkiin tehtäviin opastetaan, joten tärkeintä on tarkka työskentelyote, erinomainen asenne ja motivaatio oppia uutta.

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden päästä kehittämään osaamistasi pakkaustehtävien parissa. Tehtävässä yhdistyy varasto ja rakentaminen. Työaika on 40 h/vko ja palkkaus on Teknologiateollisuuden TES:n mukainen.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi meille pian, sillä suoritamme haastatteluja jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Topi Peltoluhta sähköpostitse topi.peltoluhta@barona.fi