(Poistunut julkaisusta)

Puupakkausten valmistaja (Turku)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2020

Haemme nyt asiakasyrityksellemme nopealla aikataululla PUUPAKKAUSTEN VALMISTAJAA kesäkuun loppuun asti kestävään projektiin.

Työnkuvaasi kuuluu mm. erilaisten puisten kontitus- ja pakkauslaatikoiden kokoamnen ohjeiden mukaan. Työvälineenä pakkausrakentajalla on käytössä pääasiallisesti naulapyssy ja sirkkeli. Työtehtäviin sopiva koulutus on esim. rakennus- tai puualan koulutus ja vastaava työkokemus katsotaan eduksi. Kaikista tärkeintä meille on kuitenkin motivaatio ja aktiivinen ote työskentelyyn, joten otamme huomioon myös hakemukset, vaikka edellä mainittua aiempaa kokemusta ei olisi. Työt vaativat hyvää fyysistä kuntoa, koska siirreltävät elementit ovat ajoittain suhteellisen painavia. Työskentely tapahtuu ma-pe ko 7 - 15:30.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus heti alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Paikka täytetään heti, joten mitä nopeammin hakemuksen laitat, sitä suurempi todennäköisyys on paikka saada. Haastattelut aloitetaan maanantaina 25.5.20. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375, arkisin klo 9-16.