(Poistunut julkaisusta)

Puunvastaanoton operaattori / vanerityöntekijä
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2018

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti. 

Etsimme nyt vanerityöntekijää / puunvastaanoton operaattoria UPM Pelloksen vaneritehtaillemme Mikkeliin.

UPM Plywood tarjoaa korkealaatuisia WISA®-vanereita ja -viiluja pääasiassa rakentamiseen ja kuljetusvälineteollisuuteen sekä UPM Grada® lämpömuovattavaa puulevyä huonekaluihin ja valmistavaan teollisuuteen. UPM:n vaneriliiketoiminnan liikevaihto oli noin 484 miljoonaa euroa vuonna 2017 ja sen palveluksessa on noin 2 400 henkilöä, joista 1 500 Suomessa. Vaneri- ja viilutehtaat sijaitsevat Jyväskylässä, Joensuussa, Savonlinnassa, Mikkelissä ja Kouvolassa, lisäksi yhtiöllä on vaneritehtaat Venäjällä ja Virossa – www.wisaplywood.fi, www.upmgrada.com

Mitä teet

Tehtäviisi kuuluvat puunvastaanoton operaattorina toimiminen, linjan käyttö sekä raaka-aineen laaduttaminen. Työaikamuoto tehtävässä on TAM 35.

Kuka olet

Toivomme sinulta ammatillista peruskoulutusta, metsäpuolen koulutus katsotaan eduksesi. Sinulta löytyy aiempaa työkokemusta puuteollisuuden tehtävistä, erityisesti arvostamme kokemusta puunvastaanoton tehtävistä. Sinulla on reipas ja turvallinen ote työntekoon ja valmius vuorotyöhön sekä työtehtävien kehittämiseen.

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Turvallisuusajattelun omaksuminen ja sitoutuminen yhteisiin sääntöihin ja halu edistää näitä omalla toiminnalla ovat ominaisuuksia, joita odotamme jokaiselta UPM:läiseltä.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet:Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa Jyrkki Heikkilä puh. +358400350652  tai jyrki.j.heikkila@upm.com.

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä puh. 0204146600 tai contactHR@upm.com.

Haethan tehtävään oheisen linkin kautta viimeistään 15.07.2018.

UPM on tupakoimaton työpaikka.