Puunjalostustyöntekijä
Go On Kuopio

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.3.2021

Siparila on vuonna 2003 perustettu suomalainen yritys, joka valmistaa aidosta puusta koteihin ja julkisiin tiloihin ulkoverhous- ja sisäverhouspaneeleita, listoja sekä liimalevyjä. Siparila kehittää puusta ratkaisuja, jotka säästävät aikaa ja kokonaiskuluja rakentajilta tekemällä puutuotteet tehdasoloissa täysin valmiiksi pintakäsittelyä myöten. Siparilan asiakkaita ovat rakennusliikkeet, rautakaupat, arkkitehdit sekä omatoimiset rakentajat. Siparilan tehtaat sijaitsevat Vaajakoskella, Parkanossa, Kajaanissa, Myllykoskella ja Teuvalla työllistäen lähes 160 puualan ammattilaista ja sen liikevaihto on 34,4 miljoonaa euroa (vuonna 2020). Siparila on osa Thermory -konsernia jonka emoyhtiö sijaitsee Virossa.

Haemme asiakkaallemme Siparila Oy:lle Kajaanin tehtaalle kahta (2) PUUNJALOSTUSTYÖNTEKIJÄÄ eri tuotantoprosessien työvaiheisiin!

Toivomme, että Sinulle on jo kertynyt aikaisempaa kokemusta puutuotteiden työstömenetelmistä. Erityisesti arvostamme kokemusta höyläyksestä tai CNC-osaamista. Mutta myös muu puunjalostusteollisuuteen liittyvä kokemus tai alan koulutus katsotaan eduksi. Työ edellyttää tarkkuutta, huolellisuutta sekä ongelmaratkaisu- ja yhteistyötaitoja, mutta ennen kaikkea motivaatiota ja hyvää asennetta!

Työsuhde on alkuun 6 kk määräaikainen, jonka jälkeen mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa. Palkkaus on alan työehtosopimuksen mukaan / neuvoteltavissa. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko? Laita rohkeasti hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta. Hakijoiden haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Kuopiolta Sanna Salmi, puh. 0401757224, sanna.salmi@go-on.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1430704
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.4.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kajaani