Puukerrostaloelementtien valmistajia syksyn aloitukseen
VVR Wood Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2021

VVR Wood Oy on erikoistunut puukerrostalojen toimituksiin.

VVR Wood on 2014 perustettu kasvava ja jatkuvasti kehittyvä yritys. Yritys on laajentanut puukerrostalotehtaan toimitilojaan Hevossaaressa Heinolassa ja toiminnan edelleen kasvaessa haemme alkusyksystä aloittamaan kädentaitoisia tekijöitä puutaloelementtien valmistukseen.

Töitä on tarjolla niin puurakentamisen rautaisille ammattilaisille, kuin puuelementtirakentamisesta kiinnostuneille motivoituneille ja oppimishaluisille tekijöille. Tällöin toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta kokoonpanotöiden parista tai harrastuneisuutta rakentamiseen.

Eduksi katsotaan esimerkiksi rakennusalan koulutus tai kokemus. Valinnassa ratkaisee kuitenkin eniten asenne ja halu tehdä töitä käsillä.

Mikäli olet kätevä käsistäsi ja puuntyöstötyökalut ovat sinulle tuttuja, voisi tässä olla sinulla erinomainen mahdollisuus. Työssäsi pärjätäksesi toivomme, että omaat työhön tarttuvan ja tekevän asenteen sekä olet mahdollisesti käyttänyt aikaisemmin teknisiä piirustuksia työsi apuna. Töitä tehdään sisätiloissa.

Tässä on erinomainen mahdollisuus työhön uudessa ja modernissa tehtaassa kasvavalla ja kiinnostavalla alalla. Tarjolla on mahdollisuus päästä kehittymään alan ammattilaiseksi hyvässä ja kannustavassa työporukassa. Jos etsit hyvää työporukkaa, löytyy täältä paljon kehuja hyvästä hengestä saanut työtiimi. Töitä tehdään porukalla sekä yksin laajasti puurakentamisen parissa.

VVR Woodilla tehdään töitä 2-vuorossa arkipäivisin.

Uusien työntekijöiden suunniteltu aloitus on sopimuksen mukaan syyskuun aikana. Paikat täyttyvät kuitenkin soveltuvien henkilöiden löydyttyä, joten ethän turhaan odottele viimeiseen hakupäivään hakemuksen jättämisen kanssa!

Haemme töihin ensi sijassa pitkäaikaisia työntekijöitä. Työsuhde alkaa aluksi noin puolen vuoden määräaikaisuus Baronan kautta, ja tarkoituksena on, että henkilöt siirtyvät tämän jälkeen VVR Wood Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen.

Mahdollisista lisätiedoista ja hakemuksien käsittelystä vastaa rekrytointiprosessia hoitava Barona, joten osoitathan mahdolliset tarkemmat kysymykset tehtävästä ja hakemukset Baronalle. Yhteyshenkilönä toimii Mari Ylä-Uotila, puh. 050 572 4853.

Käythän jättämässä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta pian ja kerrothan hakemuksessa aikaisemmasta työkokemuksestasi sekä motivaatiostasi kyseiseen työhön. Huomioithan, että emme voi valitettavasti käsitellä sähköpostitse tulleita hakemuksia.

Lue lisää työskentelystä VVR Wood Oy:llä täältä.

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastattelujen kautta. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.

Parhaiten olemme tavoitettavissa tiistaisin ja keskiviikkoisin. Lisää työskentelystä VVR Woodilla pääset lukemaan täältä: https://barona.fi/tyopaikka/vvrwood/

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1487210
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus, Rakennusala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Puhelin: 050 572 4853
  • Sijainti: Lahti, Heinola, Sysmä, Jämsä, Asikkala