(Poistunut julkaisusta)

Puuhakas puutarhuri
Puutarhuri Snellman Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2018
Puutarhuri Snellman Oy
Puutarhuri Snellman tarjoaa kattavat puutarhanhoidon ja puutarhan ylläpidon palvelut koko Turun talousalueella. Hoidamme ja ylläpidämme niin yksityishenkilöiden, yritysten kuin taloyhtiöidenkin puutarhoja.
Toimenkuva
Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista puutarhuria. Työssä hoidat niin yksityistalouksien, yritysten kuin taloyhtiöidenkin piha- ja puutarhatöitä. Työtä tehdään Turun talousalueella ja työtehtäviin kuuluu niin rikkaruohojen kitkentä, ruohon leikkauspalvelut kuin kausihoidot, ja pihasuunnitelmatkin. Tekijää tarvitaan ensisijaisesti tulevalle kaudelle huhtikuusta syyskuulle, mutta tässä työssä on myös mahdollisuus vakinaistua. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkipäivisin.
Odotamme sinulta
Sinulla on alan koulutus ja hieman työkokemusta alalta ja suoriudut tehtävistä myös itsenäisesti. Olet asiakaspalveluhenkinen ja osaat sukkuloida erilaisten ihmisten parissa sekä työasenteesi olet aikaansaava ja tehokas. Olet valmis tarttumaan niin ruoholeikkuriin kuin moottorisahaan sekä iskemään kädet suoraan multaan. Työn luonteen vuoksi ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä. Lisäksi IT-osaamisesi on ajan tasalla.

Lisäetua sinulle tuovat e-ajokortti, työturvakortti, tieturvakortti ja kasvinsuojelukoulutus sekä Movenium ohjelman tuntemus.
Muut tiedot
Tämä työ tarjoaa itsenäisen työskentelyotteen raikkaassa ulkoilmassa. Joko Sinulla heräsi halu iskeä kädet multaan? Täytä siinä tapauksessa hakemuksesi oheisesta linkistä ja muista lisätä mukaan myös CV:si. Haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuajan kuluessa.
Kesto
31.09.2018
Lisätietoja
Aivi Elo, Aivi.Elo@vmp.fi, 040 307 5014
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 15.02.2018 mennessä.