(Poistunut julkaisusta)

Puuelementtisuunnittelija tai suunnitteluassistentti elementtitehtaallemme
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.6.2019

TULE MEILLE TYÖKAVERIKSI ASUNTORAKENTAMISEEN

PUUELEMENTTISUUNNITTELIJA TAI SUUNNITTELUASSISTENTTI

HÄMEENLINNA

Teet puuelementtisuunnittelua oman puuelementtitehtaamme tuotannon tarpeisiin osaamisesi mukaisesti, ja huolehdit hankinnan avustavista tehtävistä. Osaamisellasi sekä kehitysorientoituneella työskentelyotteellasi takaat tehtaamme toiminnan sujuvuuden ja asiakkaillemme erinomaisen kokemuksen tuotteistamme. 

Olisitko sinä etsimämme työkaveri?

Omaat jo jonkin verran kokemusta suunnittelijan tehtävistä, tai olet innokas kehittymään alan rautaiseksi osaajaksi. Tuoreella näkemykselläsi kehität toimintaamme, ja sovellat osaamistasi monipuolisesti. Olet vastuuntuntoinen, ja puhallat yhteen hiileen saattaen projektit onnistuneesti maaliin yhdessä tiimin kanssa. Sinulla on 3D-mallinnuksen tuntemusta ja osaamista ArchiCAD – ja/tai AutoCAD-ohjelmista, sekä vähintään suunnitteluassistentin koulutus tai vastaava tutkinto, tai rakennusinsinöörin koulutus. Arvostamme sujuvia vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja, sekä valmiutta käyttää englantia työkielenä.

Eduksi katsomme ArchiFrame-osaamisen.

Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia ja panostamme osaamisen kehittämiseen. Avoimuus, osallistava työskentelytapa sekä ihmisten kehittäminen on meille tärkeää, ja siksi tulevaisuutta suunnitellaankin aina henkilön omat vahvuudet ja kiinnostuksen kohteet huomioon ottaen.

Lisätietoja tehtävästä antaa tehdaspäällikkö Harri Alanen, puh. 040 864 4396.

HAE TEHTÄVÄÄN 30.6.2019 MENNESSÄ JA LIITY RAUTAISTEN OSAAJIEN JOUKKOOMME!

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018.