(Poistunut julkaisusta)

Puuelementtisuunnittelija Hämeenlinnan elementtitehtaalle
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2018

Haemme asuntorakentamiseen

Puuelementtisuunnittelijaa Hämeenlinnan elementtitehtaalle

Teet puuelementtisuunnittelua oman tehtaan tuotannon tarpeisiin, sekä huolehdit hankinnan avustavista tehtävistä. Monipuolisella osaamisellasi sekä kehitysorientoituneella työskentelyotteellasi takaat tehtaamme toiminnan sujuvuuden ja asiakkaillemme erinomaisen kokemuksen tuotteistamme.

Etsimme

Omaat jo jonkin verran kokemusta suunnittelijan tehtävistä, tai olet innokas kehittymään alan rautaiseksi osaajaksi. Tuoreella näkemykselläsi kehität toimintaamme, ja sovellat osaamistasi monipuolisesti. Olet vastuuntuntoinen, ja puhallat yhteen hiileen saattaen projektit onnistuneesti maaliin yhdessä tiimin kanssa.

Sinulla on

  • 3D-mallinnuksen tuntemusta ja osaamista ArchiCAD-, ArchiFrame- ja AutoCAD-ohjelmista
  • sujuvat vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot
  • valmius käyttää myös englantia työkielenä
  • rakennusinsinöörin koulutus

Tarjoamme

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa tehdaspäällikkö Harri Alanen, puh. 040 864 4396.

Jätä hakemuksesi 30.9.2018 mennessä oheisen linkin kautta. Luemme hakemuksia ja järjeastämme haastatteluita koko hakuajan, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.