(Poistunut julkaisusta)

Puuelementtisuunnittelija Hämeenlinnan elementtitehtaalle
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2018

Haemme asuntorakentamiseen

Puuelementtisuunnittelijaa Hämeenlinnan elementtitehtaalle

Teet puuelementtisuunnittelua oman tehtaan tuotannon tarpeisiin, sekä huolehdit hankinnan avustavista tehtävistä. Monipuolisella osaamisellasi sekä vankalla ammattitaidollasi takaat tehtaamme toiminnan sujuvuuden ja asiakkaillemme erinomaisen kokemuksen tuotteistamme.

Etsimme

Sinulla on jo hieman kokemusta vastaavasta tehtävästä, tai olet innokas kehittymään alan rautaiseksi osaajaksi. Tuoreella näkemykselläsi kehität toimintaamme, ja sovellat osaamistasi monipuolisesti. Olet vastuuntuntoinen, ja puhallat yhteen hiileen saattaen projektit onnistuneesti maaliin yhdessä tiimin kanssa.

Sinulla on

  • kokemusta 3D-mallintamisesta ja sujuvat taidot ArchiCAD-, ArchiFrame- ja AutoCAD-ohjelmista
  • sujuvat vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot
  • valmius käyttää myös englantia työkielenä
  • rakennusinsinöörin koulutus

Tarjoamme

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa tehdaspäällikkö Harri Alanen, puh. 040 864 4396.

Jätä hakemuksesi 18.6.2018 mennessä oheisen linkin kautta.