(Poistunut julkaisusta)

Puuelementtisuunnitelija elementtitehtaallemme
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019

TULE MEILLE TYÖKAVERIKSI ASUNTORAKENTAMISEEN

PUUELEMENTTISUUNNITTELIJA

HÄMEENLINNA

Teet puuelementtisuunnittelua oman puuelementtitehtaamme tuotannon tarpeisiin, ja huolehdit hankinnan avustavista tehtävistä. Monipuolisella osaamisellasi sekä kehitysorientoituneella työskentelyotteellasi takaat tehtaamme toiminnan sujuvuuden ja asiakkaillemme erinomaisen kokemuksen tuotteistamme. 

Omaat jo jonkin verran kokemusta suunnittelijan tehtävistä, tai olet innokas kehittymään alan rautaiseksi osaajaksi. Tuoreella näkemykselläsi kehität toimintaamme, ja sovellat osaamistasi monipuolisesti. Olet vastuuntuntoinen, ja puhallat yhteen hiileen saattaen projektit onnistuneesti maaliin yhdessä tiimin kanssa.

Sinulla on

  • 3D-mallinnuksen tuntemusta ja osaamista ArchiCAD-, ArchiFrame- ja AutoCAD-ohjelmista
  • sujuvat vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot
  • valmius käyttää myös englantia työkielenä
  • rakennusinsinöörin koulutus

Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia ja panostamme osaamisen kehittämiseen. Avoimuus, osallistava työskentelytapa sekä ihmisten kehittäminen on meille tärkeää, ja siksi tulevaisuutta suunnitellaankin aina henkilön omat vahvuudet ja kiinnostuksen kohteet huomioon ottaen.

Lisätietoja tehtävästä antaa tehdaspäällikkö Harri Alanen, puh. 040 864 4396.

HAE TEHTÄVÄÄN 19.5.2019 MENNESSÄ JA LIITY RAUTAISTEN OSAAJIEN JOUKKOOMME!

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018.