(Poistunut julkaisusta)

Puuelementtien suunnittelija
Aalto Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2019

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia ja yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.

Toimeksiantajamme on vuonna 2011 perustettu yritys, joka on laajan tuotevalikoimansa ja nykyaikaisten tehtaidensa ansiosta Suomen johtavia puuelementtivalmistajia. Yritys kasvaa ja kansainvälistyy voimakkaasti.  Toimeksiantajamme hakee kauttamme aluksi noin vuoden mittaiseen projektiin määräaikaiseen työsuhteeseen  PUUELEMENTTIEN SUUNNITTELIJAA puuelementtirakenteiden suunnitteluun Pälkäneelle.  Tehtävässä menestyminen edellyttää: - rakennusteknistä koulutusta
- suunnittelukokemusta ja modernien suunnitteluohjelmien tuntemusta, puurakenteiden osaaminen luetaan eduksi 
- oma-aloitteista otetta työhön
- hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja - hyvää englannin kielen taitoa. Henkilö rekrytoituu Aalto Henkilöstöpalveluiden kautta aluksi määräaikaiseen noin vuoden mittaiseen työsuhteeseen (jatko mahdollinen). Tehtävän aloitus sopimuksen mukaan, mieluiten nopealla aikataululla. Toimeksiantajamme tarjoaa mahdollisuuden kehittää ammattitaitoa osaavassa organisaatiossa, näköalapaikan kansainvälisessä puuelementtivalmistusyrityksessä, monipuolisia ja haasteellisia työtehtäviä ja mukavan työyhteisön. Kiinnostuitko? Täytä ystävällisesti sähköinen hakulomakkeemme. Muistathan liittää mukaan CV:si. Aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelut ennen hakuajan umpeuduttua. 

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Pirjo Häyhä-Salovaara, puh. 0400 728 748, pirjo.hayha-salovaara@aaltovoima.fi

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio- ja suositteluvideoihin.

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY


Löydät meidät myös Facebookista

www.facebook.com/aaltovoima

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.