Puuelementtien kokoonpanija
VVR Wood Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

VVR Wood Oy on erikoistunut puukerrostalojen toimituksiin.

VVR Wood on 2014 perustettu kasvava ja jatkuvasti kehittyvä yritys. VVR Wood Oy laajentaa toimintaansa Heinolassa ja rakentaa parhaillaan uutta puukerrostalotehdasta Hevossaareen Heinolaan. Uuden tehtaan tavoitteena on laajentaa tuotantoa ja modernisoida puukerrostalojen valmistusta. Uuden tehtaan tuotannon on määrä alkaa talven aikana Heinolassa ja nyt haemme yritykseen uusia innokkaita sekä kädentaitoisia tekijöitä elementtien valmistukseen. Uuden tehtaan ollessa täysin käynnissä avautuu yhteensä jopa 30 uutta työpaikkaa. Haemme nyt tammi/helmikuussa aloittamaan noin 5-10 uutta henkilöä puuelementtien valmistukseen.

Töiden suunniteltu aloitus on tammikuun tai helmikuun alun aikana. Vanhempi tehdaspuoli toimii täydellä kapasiteetilla koko uuden osan rakentamisen ajan, joten tarvetta tekijöille on jo ennen uuden osan virallista valmistumista.

Töitä on tarjolla niin puurakentamisen rautaisille ammattilaisille, kuin puuelementtirakentamisesta kiinnostuneille motivoituneille ja oppimishaluisille tekijöille. Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta kokoonpanotöiden parista tai harrastuneisuutta rakentamiseen. Eduksi katsotaan esimerkiksi rakennusalan koulutus tai kokemus. Valinnassa ratkaisee kuitenkin eniten asenne ja halu tehdä töitä käsillä.

Mikäli olet kätevä käsistäsi ja puuntyöstötyökalut ovat sinulle tuttuja, voisi tässä olla sinulla erinomainen mahdollisuus. Työssäsi pärjätäksesi toivomme, että omaat työhön tarttuvan ja tekevän asenteen sekä olet mahdollisesti käyttänyt aikaisemmin teknisiä piirustuksia työsi apuna. Töitä tehdään pääasiassa sisätiloissa.

Tässä on erinomainen mahdollisuus työhön uudessa ja modernissa tehtaassa kasvavalla ja kiinnostavalla alalla. Tarjolla on erinomainen mahdollisuus päästä kehittymään alan ammattilaiseksi hyvässä ja kannustavassa työporukassa. Töitä tehdään porukalla ja yksin laajasti puutaloelementtien rakentamisen parissa.

VVR Woodilla tehdään töitä 2-vuorossa arkipäivisin.

Mahdollisista lisätiedoista ja hakemuksien käsittelystä vastaa rekrytointiprosessia hoitava Barona, joten osoitathan mahdolliset tarkemmat kysymykset tehtävästä ja hakemukset Baronalle. Yhteyshenkilönä toimii Mari Ylä-Uotila, puh. 050 572 4853.

Käythän jättämässä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta pian, hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana sekä paikkoja täytetään heti sopivien työntekijöiden löydyttyä. Ensimmäiset haastattelut käynnistetään heti joulun jälkeen. Kerrothan hakemuksessa aikaisemmasta alan kokemuksestasi sekä motivaatiostasi kyseiseen työhön.

Huomioithan, että emme voi valitettavasti käsitellä sähköpostitse tulleita hakemuksia.

Parhaiten olemme tavoitettavissa klo 9-10 välillä arkipäivisin.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1330656
  • Tehtäväalue: Teollisuus/tuotanto, Rakennusala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Puhelin: 050 572 4853
  • Sijainti: Heinola, Lahti