(Poistunut julkaisusta)

Puuelementtien kokoonpanija
VVR Wood Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2019

VVR Wood Oy on erikoistunut puukerrostalojen toimituksiin.

VVR Wood on 2014 perustettu kasvava ja jatkuvasti kehittyvä yritys. VVR Wood Oy laajentaa toimintaansa Heinolassa ja rakentaa parhaillaan uutta puukerrostalotehdasta Hevossaareen Heinolaan. Uuden tehtaan tavoitteena on laajentaa tuotantoa ja modernisoida puukerrostalojen valmistusta. Uuden tehtaan tuotannon on määrä alkaa syksyllä Heinolassa ja nyt haemme yritykseen uusia innokkaita sekä kädentaitoisia tekijöitä elementtien valmistukseen. Uuden tehtaan ollessa täysin käynnissä avautuu yhteensä jopa 30 uutta työpaikkaa. Haemme nyt ensimmäisessä vaiheessa töihin kymmentä henkilöä puuelementtien valmistukseen.

Työt alkavat pääasiassa uuden tuotantotilan valmistuessa syys- ja lokakuun aikana, mutta sopimuksen mukaan aloitusajankohta voidaan sopia aikaisemmaksikin ajankohdaksi, sillä vanhempi tehdaspuoli toimii myös kesän ajan täydellä kapasiteetilla.

Töitä on tarjolla niin puurakentamisen rautaisille ammattilaisille, kuin puuelementtirakentamisesta kiinnostuneille motivoituneille ja oppimishaluisille tekijöille. Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta kokoonpanotöiden parista tai harrastuneisuutta rakentamiseen. Eduksi katsotaan esimerkiksi rakennusalan koulutus tai kokemus. Valinnassa ratkaisee kuitenkin eniten asenne ja halu tehdä töitä käsillä.

Mikäli olet kätevä käsistäsi ja puuntyöstötyökalut ovat sinulle tuttuja, voisi tässä olla sinulla erinomainen mahdollisuus. Työssäsi pärjätäksesi toivomme, että omaat työhön tarttuvan ja tekevän asenteen sekä olet mahdollisesti käyttänyt aikaisemmin teknisiä piirustuksia työsi apuna. Töitä tehdään pääasiassa sisätiloissa.

Tässä on erinomainen mahdollisuus työhön uudessa ja modernissa tehtaassa kasvavalla ja kiinnostavalla alalla. Tarjolla on erinomainen mahdollisuus päästä kehittymään alan ammattilaiseksi hyvässä ja kannustavassa työporukassa. Töitä tehdään porukalla ja yksin laajasti puutaloelementtien rakentamisen parissa.

VVR Woodilla tehdään töitä vaihtoehtoisesti 1-vuorossa tai 2-vuorossa arkipäivisin.

Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella Baronalta Mari Ylä-Uotilalta, puh. 050 572 4853.

Käy jättämässä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta pian, hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana sekä paikkoja täytetään heti sopivien työntekijöiden löydyttyä . Kerrothan hakemuksessa aikaisemmasta alan kokemuksestasi sekä motivaatiostasi kyseiseen työhön. Huomioithan, että emme voi valitettavasti käsitellä sähköpostitse tulleita hakemuksia.