(Poistunut julkaisusta)

Puuelementtien kokoonpanija
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019

Haemme kädentaitoista tekijää Heinolaan monipuolisiin puuelementtien kokoonpanotehtäviin.

Tarjolla on mahdollisuus työllistyä kokoaikainen työhön hyvään työporukkaan kasvavassa yrityksessä. Työ on käsin tehtävää puuelementtien kokoonpanotyötä. Odotamme, että peruspuuntyöstötyökalut ovat sinulle tuttuja ja aikaisempi kokemus kokoonpanokuvien ja mittojen lukemisesta katsotaan eduksi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan määräaikaisella sopimuksella Baronan kautta, mutta työstään hyvin suoriutuvilla on hyvä mahdollisuus vakituiseen työhön. Olethan valmis työskentelemään 2-vuorotyössä (työajat vuoroviikoin arkisin 6-14 ja 14-22).

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta puualan kokoonpanotehtävistä tai sopivaa ammatillista koulutusta. Eduksi katsotaan esimerkiksi rakennusalan koulutus tai kokemus. Valinnassa ratkaisee hakijan kuitenkin eniten asenne ja halu tehdä töitä käsillä.

Palkkaus keskusteltavissa TES:n ja kokemuksesi mukaan.

Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella Mari Ylä-Uotilalta, puh. 050 572 4853.

Käy jättämässä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta pian, hakemuksia aletaan käydä läpi jo hakuaikana. Kerrothan hakemuksessa aikaisemmasta alan kokemuksestasi sekä motivaatiostasi kyseiseen työhön. Huomioithan, että emme voi valitettavasti käsitellä sähköpostitse tulleita hakemuksia.