(Poistunut julkaisusta)

Puuelementtiasentaja (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.12.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme kiireisellä aikataululla osaavaa rakennustyöntekijää / puuelementtien asentajaa rakennustyömaalla tapahtuvaan asennustyöhön. Työ on vuokratyösuhde ja alkaa heti ja sitä on aluksi tarjolla vuoden loppuun.

Puuelementtien asentajan työ on työmaalla tapahtuvaa rakentamista, pääasiassa koottujen puuelementtien asentamista Tampereella, Ylöjärvellä ja ympäristökunnissa.

Tehtävissä menestyminen edellyttää rakennusalan peruskoulutusta sekä aikaisempaa kokemusta rakennustöistä. Edellytämme muutaman vuoden kokemusta alalta sekä rakennustyömaalla työskentelystä. Rakennuspiirustusten lukutaito ja hyvä työkalujen käyttötaitoa on välttämätöntä työssä menestymisen kannalta. Eduksi katsomme aikaisemman työkokemuksen vastaavista työtehtävistä. Työssä kulkemisen takia oman auton käyttömahdollisuus on hyväsksi.

Työtä tehdään alkuun arkisin klo 7:00 - 15:30 välisenä aikana. Tehtävässä noudatetaan rakennusalan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävistä? Hae paikkaa heti täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00, Carita Tuli, puh. 050 411 6507.