(Poistunut julkaisusta)

Puualan työntekijöitä!
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2019
Toimenkuva
Etsimme asiakasyrityksellemme

PUUTYÖNTEKIJÖITÄ

pakkausmateriaalien valmistukseen!

Tarjoamme vaihtelevia ja monipuolisia työtehtäviä automatisoidulla linjastolla, unohtamatta myöskään käsityötä. Tehtävässä pääsee kehittymään ja oppimaan uutta oman mielenkiinnon ja halun mukaan.
Odotamme sinulta
Aiempaa kokemusta puualalta ei tarvitse olla, mutta se on ehdoton plussa! Työtehtäviin perehdytetään täysin, joten kokemusta ja koulutusta tärkeämpää on asenne. Toivomme kuitenkin, että työkalut pysyvät sinulla kädessä. Eduksi hakijalle lasketaan alan koulutus sekä kokemus linjastolla työskentelemisestä. Arvostamme myöskin kuorma-auton kuljettajan pätevyyttä. Työtä tehdään päivävuorossa, mutta hakijalla olisi hyvä olla valmius 2-vuorotyöhön.
Muut tiedot
Mikäli paikka kuulosti mielenkiintoiselta, laita hakemusta pikaisesti tulemaan täyttämällä työhakemus nettisivuillamme tai lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostitse osoitteeseen jyvaskyla@vmp.fi otsikolla "Puutyöntekijä". Muista liittää hakemukseesi ajantasainen ansioluettelosi! Hakuaika päättyy 20.1.2019.

Hae heti, sillä työnhakijoita haastatellaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

VMP Varamiespalvelu on lähes 30 vuotta toimialaa kehittänyt, yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä, jonka ydinosaamista on henkilöstövuokraus ja rekrytointi kaikille toimialoille. Meillä on ilo tarjota osa-aikaisia ja vakituisia työtehtäviä vuosittain 3 000 asiakasyrityksen palveluksessa lähes 14 000 työntekijälle. Meillä on Henkilöstöpalveluyritysten Liiton auktorisointi. www.vmp.fi.
Kesto
30.6.2019, mahdollisesti pidempään
Lisätietoja
Miisa Piiroinen, miisa.piiroinen@vmp.fi, 046 923 7781
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 20.01.2019 mennessä.