(Poistunut julkaisusta)

Puualan työntekijöitä Kuusaan!
Laukaan Laatulavat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2019
Laukaan Laatulavat Oy
Toimenkuva
Etsimme asiakasyrityksellemme Laukaan Laatulavat Oy:lle

PUUTYÖNTEKIJÖITÄ

pakkausmateriaalien valmistukseen!

Tarjoamme vaihtelevia ja monipuolisia työtehtäviä automatisoidulla linjastolla, unohtamatta myöskään käsityötä. Tehtävässä pääsee kehittymään ja oppimaan uutta oman mielenkiinnon ja halun mukaan.
Odotamme sinulta
Aiempaa kokemusta puualalta ei tarvitse olla, mutta se on ehdoton plussa! Työtehtäviin perehdytetään täysin, joten kokemusta ja koulutusta tärkeämpää on asenne. Toivomme kuitenkin, että työkalut pysyvät sinulla kädessä. Eduksi hakijalle lasketaan alan koulutus sekä kokemus linjastolla työskentelemisestä. Arvostamme myöskin kuorma-auton kuljettajan pätevyyttä. Työtä tehdään päivävuorossa, mutta hakijalla olisi hyvä olla valmius 2-vuorotyöhön. Työtä tehdään arkisin kolmena päivänä viikossa ja päivät ovat 12,5h mittaisia.
Muut tiedot
Mikäli tehtävä kuulosti mielenkiintoiselta, laita hakemusta pikaisesti tulemaan täyttämällä työhakemus nettisivuillamme tai lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostitse osoitteeseen jyvaskyla@vmp.fi otsikolla "Puutyöntekijä". Muista liittää hakemukseesi ajantasainen ansioluettelosi!

VMP Varamiespalvelu on lähes 30 vuotta toimialaa kehittänyt, yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä, jonka ydinosaamista on henkilöstövuokraus ja rekrytointi kaikille toimialoille. Meillä on ilo tarjota osa-aikaisia ja vakituisia työtehtäviä vuosittain 3 000 asiakasyrityksen palveluksessa lähes 14 000 työntekijälle. Meillä on Henkilöstöpalveluyritysten Liiton auktorisointi. www.vmp.fi.
Kesto
Vuoden 2019 loppuun.
Lisätietoja
Amira Omran, jyvaskyla@vmp.fi, 046 923 8010
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 21.07.2019 mennessä.