(Poistunut julkaisusta)

Puualan kokoonpanija
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2018

Haemme nyt kädentaitoista ja piirustuksenlukutaitoista tekijää Heinolaan monipuolisiin puuelementtien kokoonpanotehtäviin.

Tarjolla on mahdollisuus työllistyä kokoaikainen työhön hyvään työporukkaan kasvavassa yrityksessä. Työ on käsin tehtävää puuelementtien kokoonpanotyötä. Odotamme, että peruspuuntyöstötyökalut ovat sinulle tuttuja. Tehtävä edellyttää myös piirustustenlukutaitoa.

Työt alkavat määräaikaisella sopimuksella, mutta työstään hyvin suoriutuvilla on hyvä mahdollisuus vakituiseen työhön. Olethan valmis työskentelemään 2-vuorotyössä (työajat vuoroviikoin arkisin 6-14 ja 14-22).

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta puualan kokoonpanotehtävistä tai sopivaa ammatillista koulutusta. Eduksi katsotaan esimerkiksi rakennusalan koulutus tai kokemus. Valinnassa ratkaisee hakijan kuitenkin eniten asenne ja halu tehdä töitä käsillä.

Palkkaus keskusteltavissa TES:n ja kokemuksesi mukaan.

Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella Mari Ylä-Uotilalta, puh. 050 572 4853.

Käy jättämässä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta pian, hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana. Kerrothan hakemuksessa aikaisemmasta alan kokemuksestasi sekä motivaatiostasi kyseiseen työhön. Huomioithan, että emme voi valitettavasti käsitellä sähköpostitse tulleita hakemuksia.

Baronan työntekijänä tulet osaksi tulevaisuuden tekijöiden yhteisöä: kauttamme sinulle avautuu monia työmahdollisuuksia ja haluamme auttaa sinua urasi eri vaiheissa. Vuokratyöntekijänä työskentelet asiakkaan toimitiloissa, mutta virallisena työnantajana Barona huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Saat Baronalta myös oman yhteyshenkilön, jonka kanssa voit hoitaa työsuhteeseen, työssä viihtymiseen ja uraasi liittyviä asioita. Barona on Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoitu jäsen eli hoidamme rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalvelut asiantuntevasti, vastuullisesti ja ammattitaitoisesti.