(Poistunut julkaisusta)

Puualan kokoonpanija
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2018

Haemme nyt kädentaitoista ja piirustuksenlukutaitoista tekijää Heinolaan monipuolisiin puuelementtien kokoonpanotehtäviin.

Nyt sinulla on mahdollisuus työllistyä kokoaikainen työhön hyvään työporukkaan kasvavassa ja menestyvässä yrityksessä. Työt alkavat määräaikaisella sopimuksella, mutta työstään hyvin suoriutuvilla on hyvä mahdollisuus vakituiseen työhön. Olethan valmis työskentelemään 2-vuorotyössä (työajat 6-14 ja 14-22 arkisin).

Työ on käsin tehtävää puualan kokoonpanotyötä. Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta puualan kokoonpanotehtävistä tai sopivaa ammatillista koulutusta. Eduksi katsotaan esimerkiksi rakennusalan koulutus tai kokemus. Oleellista on kuitenkin, että perus puuntyöstötyökalut ovat sinulle tuttuja ja olet halukas oppimaan uusia asioita. Tehtävä edellyttää piirustustenlukutaitoa. Valinnassa ratkaisee hakijan lopulta kuitenkin asenne ja halu tehdä töitä.

Palkkaus TES:n ja osaamisesi mukaan.

Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella Mari Ylä-Uotilalta, puh. 050 572 4853.

Mikäli olet oma-aloitteinen ja motivoitunut, voit hyvinkin olla etsimämme henkilö. Käy jättämässä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian, hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana. Kerrothan hakemuksessa aikaisemmasta alan kokemuksestasi sekä motivaatiostasi kyseiseen työhön. Huomioithan, että emme voi valitettavasti käsitellä sähköpostitse tulleita hakemuksia.

Baronan työntekijänä tulet osaksi tulevaisuuden tekijöiden yhteisöä: kauttamme sinulle avautuu monia työmahdollisuuksia ja haluamme auttaa sinua urasi eri vaiheissa. Vuokratyöntekijänä työskentelet asiakkaan toimitiloissa, mutta virallisena työnantajana Barona huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Saat Baronalta myös oman yhteyshenkilön, jonka kanssa voit hoitaa työsuhteeseen, työssä viihtymiseen ja uraasi liittyviä asioita. Barona on Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoitu jäsen eli hoidamme rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalvelut asiantuntevasti, vastuullisesti ja ammattitaitoisesti.