(Poistunut julkaisusta)

Puualan kokoonpanija
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2018

Haemme puualan asiakasyrityksellemme kokoonpanijaa / puuelementtien valmistajaa Heinolaan.

Työ on käsin tehtävää puualan kokoonpanotyötä. Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta puualan kokoonpanotehtävistä tai sopivaa ammatillista koulutusta. Eduksi katsotaan myös esimerkiksi rakennusalan koulutus tai kokemus. Oleellista on kuitenkin, että perus pyyntyöstötyökalut ovat sinulle tuttuja ja olet halukas oppimaan uusia asioita. Tehtävä edellyttää piirustustenlukutaitoa. Valinnassa ratkaisee hakijan asenne ja halu tehdä töitä.

Tarjolla on kokoaikainen työ hyvässä työporukassa kasvavassa ja menestyvässä yrityksessä. Työt alkavat määräaikaisella sopimuksella, mutta työstään hyvin suoriutuvilla on hyvä mahdollisuus vakituiseen työhön. Olethan valmis työskentelemään 2-vuorotyössä.

Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella Baronalta puhelimitse tai sähköpostitse: Mari Ylä-Uotila, puh. 050 572 4853 / mari.yla-uotila@barona.fi.

Mikäli olet oma-aloitteinen ja motivoitunut, voit hyvinkin olla etsimämme henkilö. Käy jättämässä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian, hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana. Kerrothan hakemuksessa aikaisemmasta alan kokemuksestasi sekä motivaatiostasi kyseiseen työhön. Huomioithan, että emme voi valitettavasti käsitellä sähköpostitse tulleita hakemuksia.

Barona on Suomen suurin Henkilöstöpalvelualan yritys ja kauttamme löytyy paljon erilaisia työpaikkoja. Kun olet tehnyt meille työnhakuprofiilin, huomioimme sen kaikkiin avoimiin paikkoihimme valtakunnan laajuisesti. Rekrytoimme vuosittain 12 500 osaajaa uusiin työtehtäviin eri toimialoille Suomessa ja kansainvälisesti.