(Poistunut julkaisusta)

Puualan ammattilainen, Korvenranta Oy
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018Korvenranta on luotettava, reilu ja joustava puutyöstön ammattilainen. Vuosien kokemus ja ammattitaito mahdollistavat läpinäkyvän toimintamme. Tämä näkyy niin asiakaskokemuksessa kuin viestinnässä ja markkinoinnissa. Olemme puusepäntyön kokeneita ammattilaisia. Siksi asiakkaamme tietävät saavansa kaikissa tilanteissa kestäviä ja korkealaatuisia tuotteita.

Haemme nyt PUUALAN AMMATTILAISTA vakituiseen työsuhteeseen. 

Työtehtävät ovat enimmäkseen tuotannon eri töitä ja CNC-koneistusta. Emme edellytä aikaisempaa CNC-koneiden osaamista tai kokemusta. Pidämme sitäkin tärkempänä motivoitunutta työotetta ja ennen kaikkea valmiutta uuden oppimiseen.

Eduksi katsomme myös alan aikaisemman kokemuksen ja puuteollisuuden tuotantoprosessien tuntemusta ja kokonaisuuksien hahmottamiskykyä. Onhan sinulla myös huolellisuutta, reipasta asennetta ja motivaatiota kehittyä alalla.


Työtä tehdään kahdessa vuorossa. 


Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Jos kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi liitteineen mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä Heimolta antaa Sami Kallinen, 0400 138 888, sami.kallinen@hpheimo.fi.

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

www.hpheimo.fi                                                                         www.korvenranta.fi