Puu- tai biojalostamisen prosessiammattilainen Elomatic Oy:lle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2019
Oletko etsimämme puu- tai biojalostamisen prosessiammattilainen? Haluatko työskennellä yhdessä Suomen johtavista suunnittelutoimistoista? Tässä tehtävässä pääset työskentelemään mielenkiintoisten ja haastavien projektien parissa Elomatic Oy:lle Turkuun. Odotamme aikaisempaa työkokemusta biomassojen parista. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi pikimmiten!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista puu- tai biojalostamisen prosessi ammattilaista Turkuun!

Toimeksianto on osa rekrytointi yhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Elomatic Oy:lle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel02@academicwork.fi.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä työskentelet osana ammattitaitoista tiimiä ja pääset työskentelemään monipuolisten asiakasprojektien parissa. Projektit liittyvät esimerkiksi biomassan fraktiointiin uusiksi tuotteiksi. Projektien kypsyysaste vaihtelee aina demolaitoksista, pilottilaitoksiin ja toteutushankkeisiin. Osaamisestasi riippuen voit toimia muun muassa prosessi-, laitossuunnittelun tai hankinnan tehtävien parissa.

Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden työskennellä monipuolisten ja haastavien tekniikan alan projektien parissa. Tässä tehtävässä saat työsi tueksi ammattitaitoiset kollegat ja työympäristön, jossa arvostetaan jokaisen tiimin jäsenen osaamista.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimämme henkilö on kiinnostunut tekniikasta ja sen parissa työskentelystä. Omaat innovatiivisen ajattelutavan ja sinulla on halua kehittää omaa osaamistasi eteenpäin. Sinulla on oma-aloitteinen ja itsenäinen ote työhösi sekä hyvät ongelmanratkaisutaidot.

Omaat vahvan teoreettisen osaamisen puunjalostus- tai biotuotejalostamisen prosesseista. Teoriaosaamisen lisäksi olet kerryttänyt työkokemusta kapasiteetin nostamisesta ja biomassojen valmistuksesta esimerkiksi sellutehtaalta.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tekninen koulutus esimerkiksi prosessi- tai kemiantekniikan alalta
* Aikaisempaa työkokemusta puu-ja biojalostamisen prosessien parista
* Kokemusta AutoCad -ohjelmiston sekä kaavio- ja/tai 3D ohjelmistojen käytöstä
* Sujuva suomen- ja englannin kielen osaaminen
* B-Ajokortti


Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on kokemusta prosessisuunnittelusta tai olet työskennellyt projektipäällikkönä, tiimin vetäjänä tai sinulla on sujuva ruotsin kielen osaamisen. Kerrothan hakemuksessasi, jos olet opintojesi aikana ollut mukana kehitysprojekteissa tai olet tehnyt diplomityön aiheeseen liittyen.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Tammikuu 2019 tai sopimuksen mukaan.

Työmäärä: 37,5h / vko

Kesto: Vakituinen

Paikka: Turku

Palkka: Sopimuksen mukaan.

Julkaisupäivämäärä: 10.12.2018

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Elomatic Oy on yritys, joka kuuluu Euroopan johtaviin suunnittelutoimistoihin ja on merkittävä ohjelmistotalo maailmanlaajuisesti. Lähes 900 suunnittelutyön ammattilaistamme toimivat kone-, prosessi-, energia- ja laivanrakennusteollisuudessa. Ohjelmistokehityksessä keskitymme kolmiulotteiseen tehdas- ja laivasuunnitteluun Cadmatic -tuotemerkillä. Elomatic on kansainvälisesti toimiva, suomalaisomistuksessa oleva yritys, jolla on asiakkaita yli 70 maassa.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1225497
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku