(Poistunut julkaisusta)

Putkityönjohtaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2020

Sähkö-Saarelainen Oy on yli 80-vuotias joensuulainen talotekniikka-alan yritys. Yhtiön toimialaan kuuluvat sähköasennustoiminta, putkiasennukset, kodinkoneiden ja sähkötarvikkeiden myynti sekä kodin- ja laitoskoneiden huolto ja korjaus. Putkitoimialalla käytämme aputoiminimeä Putki-Suomalainen. Ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilökunta sekä reilu ja vastuuntuntoinen toimintatapa ovat olleet ja tulevat aina olemaan liiketoimintamme perustana.

Tutustu Sähkö-Saarelaiseen tarkemmin: http://www.sahkosaarelainen.fi/tyo-ja-ura/

Oletko LVI-/talotekniikan osaaja vailla uusia haasteita? Vai oletko kenties hiljattain valmistunut ja haet paikkaa, jossa rakentaa omaa uraasi?

Haemme vakituiseen työsuhteeseen

PUTKITYÖNJOHTAJAA

Tehtävässä tulet toimimaan mm. töiden vastaanotossa ja aikataulutuksessa, tarjouslaskennassa, käytännön toteutuksen työnjohdossa sekä aktiivisessa asiakasyhteydenpidossa ja sidosryhmäyhteistyössä. Työkohteet vaihtelevat pienistä laskutöistä isoihin urakkatyömaihin.

Työssäsi tulet liikkumaan paljon kentällä ympäri Pohjois-Karjalaa ja hoitamaan asioita itsenäisesti ja vastuullisesti, jolloin oman työn organisoiminen ja aikatauluttaminen nousevat isoon rooliin. Tukenasi tehtävien hoidossa ovat yrityksen muut toimihenkilöt sekä moderni toiminnanohjausjärjestelmä.

Putkipuolen tiimissä sinulla on johdettavana 10 asentajaa. Tehtäviä kanssasi jakaa toinen työnjohtaja, jolta tehtävässä aloittanut saa myös alkuun kattavan perehdytyksen tehtäviin ja talon tapoihin.

Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta (LVI- tai talotekniikkainsinööri/-teknikko) ja työkokemusta putkiasennusalalta. Soveltuvan koulutuksen ja teknisten taitojen lisäksi työtehtävässä menestyminen vaatii kommunikointitaitoja, yhteistyökykyä ja vastuuntuntoista toimintatapaa. Käytännön syistä myös vähintään B-luokan ajokortti on tehtävässä välttämätön.

Paikan vastaanottaessasi pääset mukaan työyhteisöön, jossa tuetaan työntekijän hyvinvointia, kehitetään aktiivisesti toimintaa ja toimintatapoja sekä luodaan mahdollisuus kehittää ja rakentaa omaa uraansa vakavaraisessa yrityksessä.
Omaa osaamistasi pääset kehittämään ja jakamaan kaikkiaan noin 60 hengen työyhteisössä, jossa moni on viihtynyt jo usean kymmenen vuoden ajan.

Työsuhteen aloitus sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.rtkhenkilostopalvelu.fi, lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointivastaava Tanja Asikainen p. 050 376 5735/ tanja.asikainen@rtkhenkilostopalvelu.fi