Putkistovalvoja /työsunnittelija Fineweld Oy
Uniflex

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2021

Fineweld Oy on yksi Pohjoismaiden suurimmista teollisuusprojektien valmistukseen ja asennukseen erikoistuneista perheyrityksistä. Kansainväliset asiakkaamme toimivat pääasiassa kaivos-, metsä- ja kemianteollisuuden parissa. Fineweld Oy työllistää yli sata henkeä ja asiakkaidemme projektit sijaitsevat pääasiassa Ruotsissa ja Suomessa.

Fineweld Oy on saanut yrityshistoriansa isoimmat tilaukset Northvoltilta ja Metsä Groupilta.  Northvolt on aloittanut suuren akkutehtaan rakentamisen Skellefteåhon. Metsä Groupiin kuuluva Metsä Fibre rakentaa uuden sellutehtaan Kemiin.

Fineweld konserni kasvaa

Haemme Fineweld Oy:n palvelukseen Kokkolaan

PUTKISTOVALVOJAA / TYÖSUUNNITTELIJAA

Tehtäviisi kuuluu putkistojen esivalmistuksen työsuunnittelu ja laatii aikataulun konepajavalmistukselle. Tärkeä osa työtäsi on varmistaa, että putkiston projekti etenee suunnitellun aikataulun mukaan.

Työsi sisältää seurantaa ja nopeaa reagointia asioihin. Teet tiiviissä yhteistyötä yrityksen sisällä ja yhteistyökumppanien kanssa. Työ alkaa elokuussa tai sopimuksen mukaan.

Odotamme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja useamman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä sekä matkustushalukkuutta. Sinulla on hyvät organisointi- ja neuvottelutaidot, positiivinen ja tuloshakuinen asenne. Kommunikoit suomen ja englannin kielellä. Hallitset alalla yleisesti käytettävät IT-ohjelmat.

Tarjoamme: - monipuolisen ja vastuullisen tehtävän mielenkiintoisten projektien parissa
                     - vakituisen työsuhteen vakavaraisessa ja kasvavassa Fineweld konsernissa
                     - kilpailukykyisen palkan ja henkilöstöedut sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi
                     - ammattitaitoisen tiimin tuen, hyvän työilmapiirin ja tekemisen meiningin  

Kiinnostuitko? Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Uniflex Henkilöstöpalvelut kanssa. Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 3.8.2021 mennessä rekisteröimällä CV:si www.uniflex.fi –sivuilla ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Uniflexin aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065 tai juha-pekka.myllykangas@uniflex.fi. Kaikki yhteydenotot ja hakemukset käsitellään luottamuksellisesti!

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot