(Poistunut julkaisusta)

Putkistotöiden valvoja Tsekkeihin
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2018

Haemme asiakasyrityksellemme putkistotöiden valvojaa noin 6 kuukauden mittaiseen paperitehtaan laajennus- ja modernisointiprojektiin Tsekkeihin.

Putkistotöiden valvojana vastaat yhdessä toisen valvojan kanssa putkistotöiden onnistumisesta projektissa. Tehtäviä ovat mm. aikataulutus ja budjetin valvonta, alihankkijoiden valvonta, dokumentointi, raportointi sekä tarvittaessa myös asennustöihin osallistuminen.

Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta vastaavista projekteista. Turvallisuus ja turvallinen työskentely ovat sinulle itsestäänselvyys. Sinulla on kokemusta vaativista putkistoista ja olet aiemminkin työskennellyt sellutehdasprojekteissa. Et kaihda pitkiäkään työpäiviä, joita tiiviisti aikataulutetussa projektissa usein tulee. Pidät kuitenkin turvallisuuden aina ykkösprioriteettina projektissa. Olet tottunut tietokoneen käyttäjä ja hallitset hyvin MS Officen ohjelmat. Tehtävän menestyksekästä hoitamista tukee englannin kielen taito. Etsimällämme persoonalla on ennakkoluuloton asenne, paineensietokyky ja halua oppia uutta, vastuuntuntoa, oma-aloitteisuutta ja kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että ryhmässä.

Tarjoamme noin 6 kuukauden mittaisen mielenkiintoisen projektityön kansainvälisessä yrityksessä kilpailukykyisellä palkalla.

Mikäli tunnistit itsesi oheisesta tekstistä, niin haethan paikkaa ensisijaisesti oheisen linkin kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Teemu Runsas puh. 040 836 8895