(Poistunut julkaisusta)

Putkistosuunnittelija
Caverion

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2018

Vantaa, Ylivieska tai Oulu

Toimintamme kehittyessä haemme suunnitteluosastomme vahvistukseksi ammattitaitoista putkistosuunnittelijaa voimalaitosprojekteihin. Työpisteesi voi sijaita Vantaa/Ylivieska/Oulu, valintasi mukaan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja mukavasti haastavan tehtävän. Tukenasi on osaava tiimi, joiden kanssa on mukava tehdä töitä. Meillä pääset myös itse vaikuttamaan omaan tekemiseen ja kehittämään ammattitaitoasi edelleen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Arvostamme ennakkoluulotonta asennetta, asiakaslähtöisyyttä sekä hyvää oppimiskykyä. Luonteeltasi olet yhteistyökykyinen ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Sinulla on myös hyvät neuvottelutaidot ja osaat esittää asiasi selkeästi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta voimalaitosprojektien suunnittelusta ja toteutuksesta sekä hyvää tuntemusta alan standardeista ja niiden soveltamisesta. Sinulla on kokemusta putkisto-, kannake- ja rakennesuunnittelusta, ja tunnet materiaalit sekä niiden vaatimukset voimalaitosympäristössä.

Projektikielenä on usein englanti, joten edellytämme hakijoilta sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Sinulta löytyy myös soveltuva tekninen koulutus.

Lisätietoja tehtävästä antaa Harri Lukkala, p. 040 513 9784. Caverionin rekrytointiprosessin kulkuun liittyviin kysymyksiin vastaa VMP Groupin HR- asiantuntija Tiina Sandell, p. 040 307 5053, tai palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävään 24.05.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.#LI-TN1