(Poistunut julkaisusta)

Putkistosuunnittelija Recionille Ouluun
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.3.2019
Oletko uraasi starttaileva LVI- tai konetekniikan insinööri, joka on työtä pelkäämätön tiimipelaaja ja halukas oppimaan uutta? Onko AutoCAD sinulle ennestään tuttu ja viihdyt monipuolisten työtehtävien parissa? Etsimme asiakasyrityksellemme Recionille reipasta ja tarkkaa työntekijää Ouluun, jolla on myös jonkin verran matkustusvalmiutta Recionin työmaille Suomessa, etenkin Pohjois-Suomen alueella. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen, joten kokemusta tärkempää tässä tehtävässä on reipas ja innostunut asenne. Mikäli kiinnostuit, lue lisää alta ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista putkistosuunnittelijaa Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Recion Oy:lla.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä pääset kehittämään osaamistasi putkistosuunnittelun työtehtävien parissa.
Työsuhteesi alussa työskentelet paljon dokumenttien hallinnan eli piirustusten, isometrien ja mallinmuunnosten parissa. Jotta toimintaympäristö tulee sinulle tutuksi, käyt aluksi myös työmailla jotka sijaitsevat eri puolilla Suomea. Suunnittelutiimissä on kanssasi 15 henkeä, joten hyvistä tiimityöskentelytaidosta on apua tässä tehtävässä. Myöhemmässä vaiheessa pääset itse tekemään piirustuksia ja 3D-mallinnuksia. Saat rooliin kattavan koulutuksen, joten tämä työ sopii myös uraansa aloittavalle tekijälle.

Työtehtäviisi kuuluu:


* Työmaavierailut
* Dokumenttien hallinta sekä tiedon siirtäminen
* Piirustusten tekemistä ja 3D-mallinnusta


Tässä tehtävässä pääset oppimaan laaja-alaisesti putkistosuunnittelusta ja kehittämään omaa ammatillista osaamistasi.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimämme henkilö on vastavalmistunut LVI- tai konetekniikan insinööri tai opintojensa loppupuolella. Ideaalikokemukseksi katsomme kaiken aikaisemman kokemuksen erilaisista putki-, hitsaus- tai asennustyötehtävistä esimerkiksi harjoitteluiden tai kesätöiden kautta. Sinulla on tarkka ja oma-aloitteinen työote ja nautit niin itsenäisestä kuin tiimityöskentelystä. Sinulla on kokemusta AutoCADin käytöstä ja hyvä perusosaaminen Excelistä. Persoonaltasi olet joustava, oppimishaluinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Lisäksi tehtävä edellyttää sujuvaa englannin kielen kirjallista ja suullista osaamista.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva koulutus (esim. LVI/Konetekniikka)
* Hieman aikaisempaa kokemusta teollisuuden alalta
* AutoCAD-osaamista ja hyvä perusosaaminen excelistä
* Oma-aloitteinen, reipas ja innostunut asenne
* Sujuva englannin kielitaito


Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on Cadmatic- ja PDM-osaamista tai putkistosuunnittelukurssi sisällytettynä opintoihisi.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 12 kk, jonka aikana mahdollisuus keskustella jatkosta

Paikka: Oulu

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 18.03.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Recion Oy tarjoaa projektinhallinnan ja putkistosuunnittelun palveluita, konepajavalmistusta ja metallituotteiden pintakäsittelyä sekä toteutamme teollisuudelle mekaanisia asennuksia ja paikallaan asennettavien säiliöiden kokonaistoimituksia. Olemme korkeapaineisten ja vaativien putkistojen ydinosaaja. Projektitoimistomme on Helsingissä ja valmistusyksikkömme Ylivieskassa. Meitä on 324 työntekijää ympäri Suomen.