Putkistosuunnittelija, Recion, Ylivieska
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.9.2021
Oletko LVI- tai konetekniikan insinööri, joka on työtä pelkäämätön tiimipelaaja ja halukas oppimaan uutta? Onko AutoCAD sinulle ennestään tuttu ja viihdyt monipuolisten työtehtävien parissa? Etsimme asiakasyrityksellemme Recionille reipasta ja tarkkaa työntekijää vahvistamaan suunnittelutiimiä. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen, joten kokemusta tärkeämpää tässä tehtävässä on reipas ja innostunut asenne. Mikäli kiinnostuit, lue lisää alta ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Tässä tehtävässä pääset kehittämään osaamistasi putkistosuunnittelun työtehtävien parissa. Työsuhteesi alussa työskentelet paljon dokumenttien hallinnan eli piirustusten, isometrien ja mallinmuunnosten parissa. Suunnittelutiimissä on kanssasi 11 henkeä, joten hyvistä tiimityöskentelytaidosta on apua tässä tehtävässä. Myöhemmässä vaiheessa pääset itse tekemään piirustuksia ja 3D-mallinnuksia. Saat rooliin kattavan koulutuksen, joten tämä työ sopii myös uraansa aloittavalle tekijälle.

Tarjoamme

Erinomaisen mahdollisuuden päästä oppimaan laaja-alaisesti putkistosuunnittelusta ja kehittämään omaa ammatillista osaamistasi.
TYÖNKUVA

* Dokumenttien hallinta sekä tiedon siirtäminen
* Piirustusten tekemistä ja 3D-mallinnusta
* Mahdollinen työmaalla tehtävä suunnittelu

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva koulutus (esim. LVI/Konetekniikka)
* Aikaisempaa kokemusta teollisuuden alalta, esimerkiksi erilaisista putki- hitsaus- tai asunnustyötehtävisä
* AutoCAD-osaamista ja hyvät MS Office-taidot
* Sujuva englannin kielitaito


Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on PDMS/E3D-osaamista tai putkistosuunnittelukurssi sisällytettynä opintoihisi.

Työntekijänä olet:


* Tarkka ja reipas
* Oma-aloitteinen ja innostunut tiimipelaaja
* Joustava, mukaudut hyvin muutokseen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Ylivieska
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Recionin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Recion tarjoaaprojektinhallinnan ja putkistosuunnittelun palveluita, konepajavalmistusta ja metallituotteiden pintakäsittelyä sekä toteuttaa teollisuudelle mekaanisia asennuksia ja paikallaan asennettavien säiliöidenkokonaistoimituksia. He ovatkorkeapaineisten ja vaativien putkistojen ydinosaajia.Projektitoimisto sijaitsee Helsingissä ja valmistusyksikkö Ylivieskassa.Heitä on noin 200 työntekijää ympäri Suomen.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1505001
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Oulu