(Poistunut julkaisusta)

Putkistosuunnittelija Porvoon Kilpilahteen
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2019
Oletkojo jonkin verran kokemusta kerryttänyt putkistosuunnittelija, jotakiinnostaatyöskentely yhdessä öljy- ja kaasualan johtavista kansainvälisistä yrityksistä? Etsimme nyt asiakasyrityksellemmekokoaikaista putkistosuunnittelijaaPorvoon Kilpilahteen.Mikäli kiinnostuit, lue lisää alta ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Putkistosuunnittelijaa Porvoon Kilpilahteen!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseemme. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel01@academicwork.fi.
TYÖNKUVA
Pääsääntöiset työtehtäväsi liittyvät pienprojektien putkistosuunnitteluun. Työtehtävä sisältää paljon kenttäkäyntejä, joiden perusteella suunnitelmia piirretään. Työssäsi tulet käyttämään pääasiassa AutoCAD 2D:tä, Microstationia sekä Smart 3D-ohjelmia. Pääset osaksi asiantuntevaa tiimiä, joka tukee sinua työtehtävässä.

Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden työskennellä alansa johtavassa biokaasun ja kemianalan kansainvälisessä yrityksessä.Sinut tullaan perehdyttämään tehtäviin sekä käytettäviin järjestelmiin.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva korkeakoulutausta (AMK/DI). Lisäksi toivomme, että olet kerryttänyt jo työkokemusta alalta esimerkiksi kesätöiden kautta. Työntekijänä olet ratkaisukeskeinen ja reipas. Osaat hahmottaa erilaisia kokonaisuuksia ja teet työsi aina tunnollisesti sekä huolella. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa ja lisäksi kykenet myös kommunikoimaan englanniksi.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva korkeakoulutus (AMK/DI)
* Aikaisempaa työkokemusta alalta
* Ratkaisukeskeinen ja reipas työote
* Sujuva suomen kielen taito ja hyvä englanti


Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta AutoCAD 2D, Microstation tai Smart 3D- ohjelmista.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: Vakituinen

Paikka: Porvoo, Kilpilahti

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 28.2.2019

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme

https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme onkansainvälinenteknologia-, suunnittelu- ja projektijohtopalveluiden ja ratkaisujen toimittaja.Työpaikan toimitilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Porvoon Kilpilahdessa(noin puolen tunninautomatkan päässä Helsingistä).