(Poistunut julkaisusta)

Putkistosaneeraja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt.

Haemme asiakkaallemme vakituisia ja reippaita sukittajia putkistojen saneeraukseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan pikaisella aikataululla.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Työtä tehdään pääsääntöisesti Nurmijärvellä, mutta myös muualla Etelä-Suomessa, joten vaadimme hakijalta matkustusvalmiutta. Työ on fyysisesti raskasta ja työajat saattavat olla ajoittain vaihtelevia. Sinun ei tarvitse olla ammattilainen, sillä valitut henkilöt koulutetaan työn ohessa. Toivomme kuitenkin, että sinulla olisi muutaman vuoden kokemus yleisesti työelämästä.

Hakijalta odotamme:
-C-ajokorttia
-Työturvakorttia
-Tieturvakorttia
-Eduksi katsotaan vesityöpassi ja tulityökortti
Mikäli sinulta puuttuu joku korteista ja olisit kiinnostunut työstä, voimme
selvittää mahdollisuutta suorittaa kyseinen kortti.

Vastapainoksi asiakkaamme tarjoaa alan parhaimmat työvälineet, nuorekkaan tiimin, laadukkaan tuotekonseptin, sekä vastuullisen ja vakavaraisen työnantajan. Työsuhde alkaa vuokrauksella, mutta työntekijällä on mahdollisuus työllistyä asiakasyritykseemme koeajan (4-6kk) jälkeen.

Mikäli kiinnostuit ja haluat liittyä tähän mukavaan porukkaan, laita hakemus tulemaan jo tänään.

Lisätietoja tarvittaessa sähköpostilla:

HR-koordinaattori Pipsa Paalama-Ernvall,

pipsa.paalama-ernvall@workpower.fi

Avainsanat: rakennusala, saneeraus, rakennustyöntekijä, sukittaja