(Poistunut julkaisusta)

Putkistosaneeraaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.3.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme  eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä
markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 Me, myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Haemme asiakkaallemme vakituisia ja reippaita sukittajia putkistojen saneeraukseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan maalis-huhtikuussa.

Työtä tehdään pääsääntöisesti Nurmijärvellä, mutta välillä myös muualla Etelä-Suomessa, joten vaadimme hakijalta matkustusvalmiutta. Työ on fyysisesti raskasta ja työajat saattavat olla ajoittain vaihtelevia. Sinun ei tarvitse olla ammattilainen, sillä valitut henkilöt koulutetaan työn ohessa. Toivomme kuitenkin, että sinulla olisi muutaman vuoden kokemus yleisesti työelämästä.

Hakijalta odotamme:
-C-ajokorttia
-Työturvakorttia
-Tieturvakorttia
-Eduksi katsotaan vesityöpassi ja tulityökortti
Mikäli sinulta puuttuu joku korteista ja olisit kiinnostunut työstä, voimme
selvittää mahdollisuutta suorittaa kyseinen kortti.

Vastapainoksi asiakkaamme tarjoaa alan parhaimmat työvälineet, nuorekkaan tiimin, laadukkaan tuotekonseptin, sekä vastuullisen ja vakavaraisen työnantajan. Työsuhde alkaa vuokrauksella, mutta työntekijällä on mahdollisuus työllistyä asiakasyritykseemme koeajan (4-6kk) jälkeen.

Mikäli kiinnostuit ja haluat liittyä tähän mukavaan porukkaan, laita hakemus tulemaan jo tänään.

Lisätietoja tarvittaessa:

Erica Ollikainen, Henkilöstöasssitentti

erica.ollikainen@workpower.fi