(Poistunut julkaisusta)

Putkistokuvaaja
Kiwa Inspecta

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2019

Haemme Etelä-Suomeen putkistokuvaajaa, jonka työnkuvaan kuuluvat viemäriverkostojen sisäpuoliset TV-kuvaukset ja niiden raportoinnit WinCan ohjelmistolla sekä putkistojen kuntotutkimukseen liittyvät muut työtehtävät. Tehtävä painottuu kiinteistöjen taloteknisiin tutkimuksiin sisältäen mm. avustavia kuntotutkimustehtäviä, kuten rakenneavauksia sekä näytteenotto- ja mittaustehtäviä. Lisäksi otat vastuullesi kalustomme käytöstä ja kunnosta huolehtimisen sekä pienimuotoiset korjaus- ja huoltotyöt. Toimipaikkasi voi olla Helsinki tai Lahti.

Sinulla on tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus. Arvostamme talotekniikan tuntemusta, kokemusta putkistotutkimustehtävistä sekä ymmärrystä viemärirakenteista. Suoritetut soveltuvat pätevyydet katsotaan eduksi. Hyödynnät mielelläsi käytössämme olevia moderneja tutkimustyökaluja. Aktiivinen, tehokas ja itsenäinen työote, palveluhenkisyys sekä halu kehittyä työssä ovat sinulta odottamiamme ominaisuuksia. Lisäksi arvostamme sujuvia vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja vastuullisuutta sekä hyviä it-taitoja. Työssäsi tarvitset hyvää suomen kielen taitoa, matkustusvalmiutta Suomessa sekä intoa kenttätöihin.

Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen ja liikkuvan työn, kannustavan työilmapiirin sekä monipuoliset kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Kiwa Inspecta on Suomen johtava teknisten tarkastusten palveluyritys. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita. Pitkät työuramme kertovat, että kiwainspectalaiset viihtyvät meillä ja osaamisemme sekä työn sisältö kehittyvät jatkuvasti. Työmme on yhteiskunnallisesti merkityksellistä.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.kiwa.com/fi/rekry viimeistään 11.11.2019. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.