Putkistokuvaaja Tuusulaan
L&T Teollisuuspalvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2021

L&T vastaa kymmenien tuhansien yritysten ja kotitalouksien jätehuollosta. Jalostamme vuosittain yli 200 000 tonnia jätettä uusioraaka-aineeksi - teemme esimerkiksi hillopurkeista lämpöeristettä ja autonrenkaista moottoriteitä. Etsimme nyt luotettavaa ja tarmokasta

 

PUTKISTOKUVAAJAA Tuusulan yksikköömme


Valittu henkilö toimii putkistokuvaajana pääkaupunkiseudun alueella. Työhön kuuluu uudiskohteiden ja saneerauskohteiden kuvaustöitä ja raportointia. Työtä tehdään parityöskentelynä tai omatoimisesti kohteesta ja asiakkaan tarpeesta riippuen.

 

Edellytämme hyvää fyysistä kuntoa ja työturvallisuuslähtöistä työskentelytapaa reippaan asiakaspalveluasenteen kera. Työturvallisuuskortti on työssä välttämätön ja eduksesi luetaan BC-ajokortti sekä voimassa oleva ammattiajopätevyys. Kokemus vastaavista töistä katsotaan tietysti eduksi, perehdytämme työhön valitun henkilön tarpeen mukaan. Toivomme, että et pelkää raskaita, ahtaita tai korkeita työskentelyolosuhteita tai päivän aikana nopeasti vaihtuvia suunnitelmia. Toivomme myös joustavuutta työaikojen suhteen.

 

Tarjoamme hyvän työyhteisön ja henkilöstöedut sekä mahdollisuuden kehittää toimintaa ja laajentaa myös omaa osaamista. Katso lisää työtehtävästä täältä: https://www.youtube.com/watch?v=if6MvadJxUA. Hae tehtävää mahdollisimman pikaisesti, kuitenkin viimeistään 20.6.2021, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Veli-Matti Vassinen arkisin klo 8–15 numerosta 050 590 2074 (lomalla viikon 22).
 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot