(Poistunut julkaisusta)

Putkistokuvaaja, KM-Pipe Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. 


KM-Pipe Oy on viemärin huolto- ja kuvauspalveluihin erikoistunut, kokenut yritys Liedosta, Turun naapurista. KM-Pipe Oy:n tehtäviin kuuluvat putkistojen, kaivojen ja säiliöiden erilaiset huolto­toimet sekä suurte­hoimu­roinnit. 

Viemärikuvauksissa KM-Pipe Oy on edelläkävijöitä Suomessa. Toimialueena on koko maa, asiakkaina ovat kunnat, kaupungit, yritykset, taloyhtiöt ja yksityiset kiinteistönomistajat.


Etsimme nyt asiakasyrityksellemme putkistokuvaajaa kokopäiväiseen ja pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Putkiston tv-kuvauksessa selviävät mm. putkiston viat, mahdolliset sortumat, halkeamat, juuristot, liittymät ja talohaarat. Kuvaus paljastaa myös viemäristön kunnossapitotarpeen.

Kuvauksen jälkeen asiakas saa DVD:n, josta näkyy kohteen tiedot, kuten kuvauksen eteneminen metreissä. Asiakas saa halutessaan myös tarkan kirjallisen raportin kohteesta, sekä kuvaajan vaurioselostuksen. 


Putkistokuvaajan työtehtävä tulee pitämään sisällään erilaisten putkien kuvausta kauko-ohjattavan robottikameran avulla. Tehtävässä menestyminen edellyttää tarkkuutta, hyvää havainnointikykyä sekä raportointi- ja atk-taitoja. Työhön tullaan perehdyttämään / kouluttamaan. LVI-taidot katsotaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä. Vaadittava ajokorttiluokka Be (pikku e on mahdollista suorittaa myös sen jälkeen, kun työntekijä on aloittanut tehtävässä).

Työaika on arkisin klo 8.00-16.00 ja työssä noudatetaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta. 


Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Työ alkaa mahdollisimman pian. Työsuhde on alkuun henkilöstönvuokrauksen kautta, mutta tietyn määräajan jälkeen on tarkoitus, että työntekijä siirtyy suoraan asiakasyrityksen omille palkkalistoille. Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Heidi Yrjä (p. 050-5988460).

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.