(Poistunut julkaisusta)

Putkistoinsinööri
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2020

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

PUTKI- JA KÄYTTÖHYÖDYKEINSINÖÖRIÄ kunnossapitoon


Tehtäviisi kuuluu

Vastaat telakan kaasu-, vesi- ja kaukolämpöputkiston huolloista ja kunnossapidosta LVI-kunnossapitoryhmän jäsenenä.

Vastaat oman tehtäväalueesi resurssien ja varaosien suunnittelusta ja hankinnasta. Osallistut putkiverkoston sekä käyttöhyödykkeiden jakelun kehittämiseen yhdessä investointiprojektien ja muiden sidosryhmien kanssa.


Toivomme hakijalta

Haemme kone- tai energiatekniikan teknillisen korkeakoulutuksen hankkinutta henkilöä, jolla on muutaman vuoden kokemus putkistojen suunnittelusta, ylläpidosta tai urakoinnista.

Sinulla on järjestelmällinen ja oma-aloitteinen ote työhön.

Työkielenä tehtävässä on suomi, mutta pystyt käyttämään myös englantia.

Eduksesi ovat kokemus prosessilaitosten putkistojen ylläpidosta, ymmärrys energiatehokkuuteen liittyvistä seikoista, putki- tai LVI-suunniteluosaaminen sekä SAP PM -kunnossapitojärjestelmän tuntemus.

Kokemus laivanrakennuksesta katsotaan eduksi, mutta meillä kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa.


Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!


Lisätietoja antaa

Taneli Ohtonen
Kunnossapitoinsinööri
taneli.ohtonen@meyerturku.fi
+358 50 462 9453