(Poistunut julkaisusta)

Putkistohitsaajia ja -asentajia
Viafin Process Piping Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.8.2019

Asiakkaamme Viafin Process Piping Oy etsii joukkoihinsa uusia putkistohitsaajia ja -asentajia esimerkiksi Haminan satamassa sijaitsevaan projektiin sekä muihin tuleviin projekteihin sekä kunnossapitotehtäviin.

Putkistohitsaajana tai -asentajana tulet työskentelemään erilaisissa teollisuuden huolto- ja kunnossapitotöissä.

Odotamme sinun olevan yhteistyökykyinen, asiakaslähtöinen ja oma-aloitteinen. Sinulla on halua oppia uutta sekä kehittyä omassa työssäsi. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn, olet tarkka ja toimit luontevasti myös tiimissä. Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta ja kokemusta vastaavista tehtävistä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen mielenkiintoisessa ja haastavassa tehtävässä arvostetun yrityksen palveluksessa. Saat mahdollisuuden luoda uraa monipuolisessa työympäristössä ja mukavassa tiimissä.

Valitut henkilöt aloittavat tehtävässä sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Haethan siis tehtävään heti! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalla Katri Hyppänen p. 050 439 9785 arkisin klo 8-16.

Lue lisää Viafin Servicestä työnantajana.

Viafin Service -konserni

Konsernin emoyhtiö on Viafin Service Oyj, jonka tytäryhtiöitä ovat Viafin Process Piping, Viafin GAS sekä Viafin Installation.

Viafin Process Pipingin liiketoiminta muodostuu pääasiassa teollisuuden putkistojen huollosta, kunnossapidosta ja asennuksista eri puolilla Suomea. Laajaan palvelutarjontaamme kuuluvat niin kattavat huolto- ja kunnossapitopalvelut, putkistoprojektit kuin esivalmistuspalvelut konepajassamme. Lisäksi valmistamme erilaiset pienputkistot, kuten hydrauliikka- ja pneumatiikkaputkistot asiakkaidemme yksilöllisiin tarpeisiin.