(Poistunut julkaisusta)

Putkistoasentaja teollisuuteen
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme putkistoasentajaa reissuhommiin. Työtä tehdään paperi- ja sellutehtailla. Asiakkaamme toimii kunnossapidon ja asennuksien saralla, minkä lisäksi valmistaa mm. teräsrakenteita.

Etsimällämme hakijalla on työhön soveltuva koulutus sekä kokemusta teollisuuden putkistoasennuksista. Lisäksi vaadimme voimassa olevia työturva- ja tulityökorttia. Hakijalta odotamme reippautta, joustavuutta ja huolellisuutta. Eduksi katsotaan kokemus paperi- ja selluteollisuudesta.

Tarjoamme vastineeksi mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn, jossa voit kehittää ammattitaitoasi. Työ alkaa vuokrasuhteena, minkä jälkeen työntekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen.

Mikäli kiinnostuit paikasta, laitathan hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tarvittaessa: 

Henkilöstöassistentti Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

Henkilöstöassistentti Saana Ojalainen, saana.ojalainen@workpower.fi