(Poistunut julkaisusta)

Putkimies
Maximus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2018

Haemme asiakkaallemme  LVI-ASENTAJAA Pirkanmaalla sijaitseviin kohteisiin.

Työkohteet sijaitsevat pääosin Tampereella.  Työt sisältävät mm. saneerauskohteissa käyttöveden putkiston uusimista. Asiaksyrityksellämme alkamassa myös uudiskohde.

Edellytämme vähintään kahden vuoden kokemusta LVI-asennuksista, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, kuvienlukutaitoa ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Kannattaa lähettä hakemus vaikka olisit vasta alalle kouluttautunut, isoissa kohteissa voi löytyä aloittelevallekkin töitä eikä autottomuuskaan ole aina este. Hakijalla tulisi olla voimassa oleva työturvallisuuskortti mutta sen hankinnassa avustetaan tarvittaessa. Työvaatteet ja sähkötyökalut saat meiltä. 

Jos koet olevasi hakemamme ammattilainen niin lähetä hakemus/CV linkin kautta, tai soita rekryyn: 050 3550 300 

Mikäli juuri tämä tehtävä ei ole sinulle sopiva, ota kuitenkin yhteyttä. Meillä on kattavat kontaktiverkostot ja yli 200 aktiivista rakennusalan yritystä asiakkaana, joihin voimme tarjota osaamistasi. Kaikki tiedot
käsitellään luottamuksellisesti.

Maximus Oy on rakennusalaan keskittynyt johtava henkilöstöpalveluyritys, joka on tuottanut toimivia henkilöstöratkaisuja rakennusalan yrityksille jo vuodesta 2001 lähtien. Toimimme pääkaupunkiseudulla, Uudellamaalla sekä Pirkanmaan- ja Päijät-Hämeen alueella.