(Poistunut julkaisusta)

Putkimiehiä
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Etsimme usealle eri asiakasyrityksellemme putkimiehiä eri pituisiin määräaikaisiin työsuhteisiin Rovaniemelle

Kohteita on suurissa uudiskohteissa sekä pienemmissä saneerauskohteissa. Työmaat alkavat eri aikoihin kevään aikana ja sen vuoksi kuulisimme sinusta mahdollisimman pikaisesti. Töitä on tarjolla muutamaksi kuukaudeksi tai jopa vuosiksi eteenpäin. Meidän kauttamme myös työllistyy paljon osaajia suoraan asiakasyrityksiin. Otamme haussa huomioon myös alan opiskelijat ja vastavalmistuneet.

Odotamme hakijalta:
- soveltuvaa tutkintoa
- alan työkokemusta
- työturvallisuus- ja tulityökortteja

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Anna Paloniemi puh. 050 4444 421,
anna.paloniemi@sihti.fi

Veli-Pekka Perätalo puh. 050 444 4494
veli-pekka.peratalo@sihti.fi

Jos tunnet olevasi juuri oikea henkilö tähän työtehtävään, käythän jättämässä melle hakemuksen sähköisesti. Meille saa myös soittaa ja tulla käymään paikan päällä osoitteessa Korkalonkatu 18. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.
Etsimme jatkuvasti uusia osaajia työelämän pelikentille. Kravatti tai työrukkaset - autamme sinua löytämään juuri sen oikean työn. Työllistämme parhaimmillaan päivittäin jopa 2800 tekijää ympäri Suomen ja lisäksi toteutamme vuosittain yli 500 rekrytointia. Tarjoamme niin vakituisia kuin määräaikaisia tehtäviä osa-ja kokoaikaisissa työsuhteissa.
Me Sihdissä tiedämme, että työ on arvokas asia. Ymmärrämme, että työn tekee aina ihminen. Näistä kahdesta seuraa yksinkertainen oivallus: Tärkein on ihminen. Siksi ihmistä pitää kohdella hyvin. Ihmiselle pitää tarjota se oikea työ.