(Poistunut julkaisusta)

Putkilaseroperaattori
Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2018

Etsimme asiakasyrityksellemme Päijät-Hämeeseen

PUTKILASEROPERAATTORIA

vakituiseen työsuhteeseen. Pääasiallisiin työtehtäviin kuuluu metalliputkien työstäminen (katkominen, leikkaaminen ja kuviointi). Ymmärrät metallin liitosmenetelmiä ja teknisiä raja-arvoja.

Tehtävässä vaaditaan kokemusta valmistavan teollisuuden parista, kykyä itsenäiseen työhön ja oppimishaluista asennetta.  Sinulla tulee olla valmius myös 3-vuorotyöhön.

Eduksi katsotaan metallialan koulutus, kokemus laserleikkauksesta ja automaatiokoneiden tuntemus (robotit, CNC-jyrsimet tai tehdasautomaatiolinjat).

Tarjoamme vakituisen työsuhteen ja nykyaikaisen työympäristön kasvavassa yrityksessä. Lähetä hakemuksesi meille oheisen linkin kautta pian, kuitenkin 3.6.2018 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä tarvittaessa antaa Johanna Kauppinen p. 040 728 8728.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.