(Poistunut julkaisusta)

Putkihitsaajia teollisuuteen
Caverion Industria Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020

Haemme nyt Seinäjoen alueelle reippaita ja oma-aloitteisia putkihitsaajia. Tässä tehtävässä työnkuvasi on monipuolinen ja työskentelykenttä on vaihteleva. Tukenasi on osaava ja rento asennustiimi sekä yhteisöllinen ja arvostava ilmapiiri. Tiimimme jo odottaa sinua, hae mukaan!

Tarjoamme mahdollisuuden osaamisesi jatkuvaan kehittämiseen. Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Tarjoamme myös etuja työhyvinvointisi edistämiseksi. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (putkiasentaja / putkihitsaaja) sekä TIG-hitsausluokat ohutseinämäisille kirkkaille putkille. Eduksi katsomme, mikäli sinulta löytyy kokemusta elintarviketeollisuuden asennuksista sekä toimimisesta teollisuuden alalla.

Odotamme sinulta oma-aloitteista ja itsenäistä otetta työntekoon. Arvostamme motivoitunutta asennetta työntekoa kohtaan sekä kykyä hallita erilaiset asiakaspalvelutilanteet.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta työnjohtaja Pasi Koivikko, p. 040 532 2430.

Hae tehtävää 11.2.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.