(Poistunut julkaisusta)

Putkihitsaajia sekä -asentajia
Caverion Industria Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.6.2020
Toimintamme kehittyessä haemme useampia putkihitsaajia sekä -asentajia Äänekosken ja Jyväskylän alueelle. Tehtävänä on toimia teollisuuden kunnossapidon asennus- ja huoltotehtävissä eri asiakaskohteissa. 
 
Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän teollisuuden kunnossapidossa ja mahdollisuuden osaamisesi jatkuvaan kehittämiseen. Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Tarjoamme myös etuja työhyvinvointisi edistämiseksi. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy ammatillinen koulutus. Voit olla vastavalmistunut tai kokeneempi ammattilainen. Olet luonteeltasi motivoitunut ja innokas tekijä, sekä sinulta löytyy ongelmanratkaisu- ja päättelykykyä. Haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä.


Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Tiimicaverisi odottavat jo sinua, joten hae nyt! Lisätietoja antaa yksikönpäällikkö Jukka Alho, puh. 040 726 5133 tai sähköpostitse jukka.alho@caverion.com.

Hae tehtävään 30.6.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si tuntipalkkatoiveineen oheisen linkin kautta.