(Poistunut julkaisusta)

Putkihitsaaja
Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.12.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme Lahteen

 PUTKIHITSAAJAA 

Työtehtäviin kuuluvat rosterin, mustan ja haponkestävän teräksen putkihitsaus (seinämäpaksuus noin 2 mm) ja lämmönsiirtoon liittyvien laitteiden kokoonpano. Tehtävässä vaaditaan kykyä tulkita teknisiä piirustuksia ja kokemus kupariputkien juottamisesta on eduksi.

Sinun ei tarvitse olla vielä alasi ammattilainen, sillä tehtävässä on mahdollisuus kattavaan perehdytykseen. Toivomme kuitenkin Sinulta sitoutuvaa luonnetta ja oppimiskykyistä asennetta. Valmistettavat tuotteet ovat painelaitedirektiivin alaisia ja tehtävä edellyttää kykyä suorittaa hitsausluokat myöhemmässä vaiheessa.

Täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos tietosi löytyvät jo meiltä, voit soittaa suoraan Johannalle p. 040 728 8728.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.