(Poistunut julkaisusta)

Putkihitsaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2019

Haemme asiakkaallemme Turkuun sekä ympäristökuntiin putkihitsaajaa.

Työnkuvaus:
Työ sisältää kohteesta riippuen monipuolisesti erilaisten putkien ja putkistojen hitsausta. Hitsattavat materiaalit ovat kirkasta ja mustaa. Hitsausmenetelmät ovat pääasiassa puikko sekä tig. Hakijalta odotamme aikaisempaa työkokemusta putkihitsaajan tehtävistä sekä alan koulutusta. Lisäksi kohtalainen/hyvä piirustusten lukutaito on edellytyksenä työssä. Voimassa olevat putkihitsausluokat sekä työturvallisuus- ja tulityökortti katsotaan eduksi. Tarvittava osaamistaso putkihitsausluokkien suorittamiseen täytyy kuitenkin olla. Työtä tehdään pääsääntöisesti 7-15:30 välisenä aikana. Asiakkaamme toimii laajasti teollisuuden ja voimalaitosten huoltojen, kunnossapidon sekä asennusten parissa. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- tarkkaa ja huolellista työnjälkeä
- motivoitunutta asennetta
- valmiutta liikkuvaan työhön.

Tarjoamme sinulle:
Pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä ja työskentelemään monipuolisessa työnkuvassa. Työ on alkuun määräaikainen, mutta tarve työntekijälle on pitkäaikainen, joten sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille määräajan jälkeen. Tässä voi olla mahdollisuutesi pitkäaikaiseen työpaikkaan kotimaisessa ja vakavaraisessa yrityksessä. Lisäksi työntekijänämme saat kaksihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa.

Hakuprosessi:
Työ alkaa sopimuksen mukaan vuoden 2020 alussa. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostilla. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaan kanssa. Työhaastattelussa saat tarkempaa tietoa asiakasyrityksestä sekä itse työtehtävästä. Lähetä hakemuksesi paikkaan siis pian!

Lisätietoja:
HR-koordinaattori Jenni Raitanen
jenni.raitanen@workpower.fi
040 7050 722

Avainsanat: putkihitsaus, putkiluokat, teollisuus, hitsaaja, päivätyö