(Poistunut julkaisusta)

Putkihitsaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2019

Haemme asiakkaallemme Poriin sekä ympäristökuntiin putkihitsaajaa.

Työnkuvaus:
Työ sisältää kohteesta riippuen monipuolisesti erilaisten putkien ja putkistojen hitsausta. Hitsattavat materiaalit ovat kirkasta ja mustaa. Hitsausmenetelmät ovat pääasiassa puikko sekä tig. Hakijalta odotamme aikaisempaa työkokemusta putkihitsaajan tehtävistä sekä alan koulutusta. Lisäksi kohtalainen/hyvä piirustusten lukutaito ja voimassaolevat putkihitsausluokat ovat edellytyksiä työssä. Voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortti katsotaan eduksi. Työtä tehdään pääsääntöisesti 7-15:30 välisenä aikana. Asiakkaamme toimii laajasti teollisuuden ja voimalaitosten huoltojen, kunnossapidon sekä asennusten parissa. Toimialueena on pääasiassa Satakunta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- tarkkaa ja huolellista työnjälkeä
- motivoitunutta asennetta
- valmiutta liikkuvaan työhön.

Tarjoamme sinulle:
Pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä ja työskentelemään monipuolisessa työnkuvassa. Työ on alkuun määräaikainen, mutta tarve työntekijälle on pitkäaikainen, joten sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille määräajan jälkeen. Tässä voi olla mahdollisuutesi pitkäaikaiseen työpaikkaan kotimaisessa ja vakavaraisessa yrityksessä. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa.

Hakuprosessi:
Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostilla. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi paikkaan siis pian!

Lisätietoja:
HR-konsultti Elina Hyvärinen
elina.hyvarinen@workpower.fi
040 582 5650

Avainsanat: putkihitsaus, putkiluokat, teollisuus, hitsaaja, päivätyö