Putkihitsaaja telakalle
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2019

Etsimme Turun telakalle mustanputken putkihitsaria. Työssä menestyt, kun sinulla on hitsaustaito kunnossa ja eduksi katsotaan metallialan koulutus tai kokemus. Putkihitsaus suoritetaan pyörityspöytää hyväksikäyttäen. Hitsaus tapahtuu lankakoneella. Työ on päivätyötä ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä!

Sinulle tarjotaan:
- Mielenkiintoinen työ, johon saat hyvän perehdytyksen
- Työpaikka Turun telakalla, jossa töitä riittää
- Päivätyötä

Sinulta odotetaan:
- Hitsaustaitoa
- Halua oppia uutta
- Hyvää fyysistä kuntoa

Tunnistitko itsesi? Täytä hakemuslomake pikaisesti ja liitä mukaan ansioluettelosi, kuitenkin viimeistään 27.3.2019
Lisätietoja tehtävästä antaa Markus Muurinen, p. +358447050894 email markus.muurinen@smilepalvelut.fi / Smile Jobio Varsinais-Suomi Oy.
Hakemusten käsittelyaikataulu: Käsittelemme hakemukset mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään hakuajan päätyttyä.

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1239469
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku