(Poistunut julkaisusta)

Putkihitsaaja Tampereelle
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2019

Yritysesittely


TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on kokenut ja monipuolinen metallialan palveluyritys, jolla on toimipisteet Tampereella ja Hämeenlinnassa. Etsimme nyt heidän Tampereen toimipisteen vahvistukseksi osaajia nimikkeellä

PUTKIHITSAAJA Tampereelle

Toivomme hakijoilta tehtävään soveltuvaa metallialan koulutusta sekä kokemusta TIG- ja puikkohitsauksesta. Arvostamme myös muuta hitsauskokemusta ja mahdollisuutta liikkua joustavasti toimeksiantojen mukaan pääsääntöisesti Pirkanmaan alueella.

Asiakasyrityksemme tarjoaa pitkäaikaisen ja monipuolisen työtehtävän, kilpailukykyisen palkkauksen sekä hyvän työilmapiirin perinteikkäässä yrityksessä.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemus mahdollisimman pian palkkatoiveen kera osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä - Putkihitsaaja Tampereelle. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain hakujärjestelmän kautta tulleet hakemukset huomioidaan haussa. Lisätietoja tehtävästä saat halutessasi konsultiltamme: henri.kiiskila@temp-team.fi tai 0207414852.