(Poistunut julkaisusta)

Putkihitsaaja Savonlinnaan
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2019

Yritysesittely


TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus


Asiakasyrityksemme on alallaan tunnettu ja kasvussa oleva teollisuuden palveluyritys, joka palvelee vahvalla ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella laajaa asiakaskuntaansa sekä Suomessa että ulkomailla. Vauhdikkaan kasvun myötä Etelä-Savon yksikköön etsitään nyt ammattitaitoista lisävahvistusta nimikkeellä

Putkihitsaaja Savonlinnaan

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään vaihtelevissa teollisuus- ja voimalaitostyömailla ja kohteet sijaitsevat Etelä-Savon alueella. Tehtävään etsitään painelaitehitsauksesta kokemusta kerryttänyttä osaajaa, joka kykenee itsenäiseen työhön.

Mitä odotamme sinulta?


- Tehtävään soveltuvaa metallialan koulutustaustaa
- Kokemusta painelaitehitsauksesta
- Hitsausmenetelmien hallintaa, erityisesti TIG ja puikko
- Kuvanlukutaitoa
- Reipasta ja vastuullista työotetta
- Voimassaolevia työturvallisuus- ja tulityökortteja

Lisätiedot ja hakeminen


Tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseemme ja tehtävä alkaa mahdollisimman pian. Tarkka aloitusajankohta on sovittavissa toiveitasi kuunnellen.

Kiinnostuitko?

Kuulisimme sinusta mielellämme lisää hakemuksen merkeissä, joten käy jättämässä hakemuksesi ajantasaisen CV:n kera rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Putkihitsaaja Savonlinnaan.